Free international shipping on orders over $99

Om Nostalgihuset

Välkommen till en charmig retroaffär, där nostalgi och kvalitet förenas. Jag på Nostalgihuset är stolt över att handplocka varje pärla i vårt sortiment med omsorg och passion. Här strävar jag efter att ge nytt liv åt svunna tider genom unika föremål och kläder från förr. Från färgstarka klänningar till tidsenliga möbler, varje objekt berättar en historia och är saker att älska en gång till.

Vare sig du är en dedikerad samlare eller bara letar efter det där speciella inslaget till ditt hem, så välkomnar jag er att utforska mitt noggrant utvalda urval av retroskatter. Välkommen till Nostalgihuset – där varje besök är en resa tillbaka i tiden.

35 år har jag, Maria varit egenföretagare med både eget jordbruk och en hantverksbutik på meritlistan. Men den här gången är det annorlunda. Jag kände att jag verkligen ville göra något roligt den sista tiden innan pensionen – något som skulle vara helt för min egen skull. Första tanken var att öppna en loppis vid min sommarstuga eftersom intresset för antikt och retro har kommit med åren. Men så fick jag nys om lokalen där vi huserar och då var det inget att tveka på. 

Jag växte upp under det sena 60-talet och har under uppväxten bekantat sig med prylar från 60-, 70- och 80-talen. För mig har saker från den tiden hög nostalgifaktor. Men det antika är också intressant. Här finns det definitivt ett och annat som man känner igen från mor- och farföräldrarnas hem. De var ganska gamla när jag var liten, så de och deras vänskapskrets hade ju nästan allt det där som jag har nu, i butikens antikhörna. Det väcker en massa minnen.

Nostalgihuset – ”Saker att älska en gång till”.